Assessoria Jurídica Integral per a Empreses a Alacant Carbonell

Despatx de professionals multidisciplinar amb un ampli equip d’advocats, economistes, laboralistes i tècnics especialitzats en diferents àrees tributàries i fiscals, que garanteixen l’assessorament integral de les empreses cobrint tots els àmbits des de la professionalitat i l’especialització.

Què podem fer com a assessoria per la teua empresa?

Servicio Outsourcing

SERVEI OUTSOURCING

Ens ocupem de totes les gestions burocràtiques de la teua empresa: des de la gestió de factures fins al tracte amb els teus treballadors

TRATE DIRECTE I PROPER

Som una empresa accessible: crida’ns quan tingues algun dubte o problema, crida’ns i ens ocupem de resoldre-te-la

ATENCIÓ DIRECTA AMB EL TREBALLADOR

Duem a terme el tracte amb els treballadors. Des del lliurament de la nòmina fins a la resolució de dubtes relacionats amb la teua empresa

Serveis jurídics de la nostra assessoria

Compromesos amb el nostre treball i la satisfacció dels nostres clients realitzem un ampli ventall de serveis de gestió i assessoraments que cobreixen des de l’àmbit laboral, fins al fiscal i tributari. 

Els nostres serveis estan destinat tant a Pimes com a petites empreses i autònoms. 

Assessorament Laboral

Gestionem tot el procés laboral dels treballadors per compte d’altri i autònoms. Des de l’elaboració d’altes en seguretat social, contractes, acomiadaments o Eres. A més de la gestió de nòmines i assegurances socials mensualment.

Assessorament Fiscal

Elaborem i presentem tot tipus de models d’impostos davant els organismes pertinents. T’assessorem per a reduir al màxim la teua càrrega impositiva i garantim el compliment de tota la normativa fiscal i tributària.

Assessorament Comptable

T’assessorem i gestionem tots els tràmits relacionats amb l’administració i gestió diària comptable. Legalitzem els teus llibres comptables i dipòsit de comptes anuals. Garantim la qualitat i excel·lència en la teua comptabilitat.

Assessorament Mercantil

Especialitzat en la teua activitat, t’auxiliem en tots els conflictes que puguen sorgir en l’àmbit del Dret Mercantil.

Gestionem constitucions de socis, acords d’accionistes, estatuts socials, accions de responsabilitat social, etc.

Assessorament Integral per a Associacions

En Asesoria Carbonell oferim un ampli servei d’assessorament i gestió a associacions, entitats i fundacions sense ànim de lucre.

Coneixem els requisits tècnics i administratius que tenen les associacions i per açò el nostre equip especialitzat t’assessorarà i gestionarà atenent a tots els detalls per a garantir el correcte compliment de les normatives i obligacions específiques de les associacions. 

Cobrim un ampli ventall de serveis des dels registres, fins a qüestions legals, fiscals, comptables i laborals. 

Garantim els tràmits jurídics de la teua empresa

En Assessoria Carbonell volem que tu et dediques al que de debò importa en la teua empresa i nosaltres ens ocuparem de tots els tràmits i gestions davant les administracions per tu.

L’excel·lència i constant evolució en la prestació dels nostres serveis prevaleixen en tots els nostres clients. La nostra filosofia de treball durant tots aquests anys s’ha basat en la qualitat, el compromís i la confiança dels nostres clients.

El nostre compromís és que empresa creixca de la mà dels millors assessors, advocats i tècnics especialistes a Alacant estem en constant formació i actualització.

asesoria en alicante centro

La nostra ubicació a Alacant Centre

Horaris d’oficina

Dilluns: 09:30-13:30 y de 16:00 a 18:00

Dimarts: 09:30-13:30 y de 16:00 a 18:00

Dimecres: 09:30-13:30 y de 16:00 a 18:00

Dijous: 09:30-13:30 y de 16:00 a 18:00

Divendres: 09:30-13:30

Fora d’aquest horari atendrem amb cita prèvia.

AdreçaAvenida Maisonnave 41, 3º, B, 03003 Alicante

Telèfon: 865 676 436

E-Mail: info@asesoriacarbonell.es

La nostra xarxa d’oficines

Xixona

Ibi

 

Call Now Button