Empresa de Gestió de Subvencions

En un entorn cada vegada més canviant i complicat resulta imprescindible un correcte assessorament sobre les ajudes i subvencions per a empreses i autònoms. Aportem tota la informació adaptada a cada activitat, àmbit local, autonòmic o estatal. Realitzem, a més, tots els tràmits per a sol·licitar les ajudes i subvencions. 

Només Pagaràs Si Aconseguim La teua Subvenció

El nostre compromís és que la teua empresa creixca amb nosaltres i estem tan segurs de poder aconseguir-ho que només pagaràs si els nostres professionals aconsegueixen l’ajuda o subvenció que necessites. Anem més enllà del mer servei informatiu, gestionem de manera integral tots els tràmits relacionats amb la subvenció. 

Gestió de Subvencions per a Particulars

– Energies renovables

– Accessibilitat a l’habitatge

– Obres noves

– Reforçar la seguretat en la instal·lació elèctrica o de gas

Gestió de Subvencions per a Empreses

– Ajudes a la contractació

– Subvencions al tercer sector

– Ajudes a autònoms

– Creació de projectes I+D+I

– Subvencions a la innovació digital

Gestió de Subvencions per a Associacions

– Gestió de Subvencions per a Associacions

– Comunitats de veïns

– Promoció del Valencià

– Associacions juvenils

– Protectores i refugis d’animals

 

Subvencions per a empreses

Ajudes a la contractació

El nostre equip està en constant actualització quant a les diferents ajudes que sorgeixen de seguretat social i del servei públic d’ocupació estatal. T’ajudaran a aconseguir diferents subvencions i bonificacions especifiques al teu sector i situació.

Subvencions per a Autònoms

Sabem com de durs poden arribar a ser els primers passos com a autònom, per això els nostres tècnics especialistes es preocuparan de trobar les millors subvencions públiques i privades perquè pugues començar amb el teu negoci amb una major seguretat i liquiditat. Pots consultar en la nostra assessoria fiscal, laboral i contable a Alacant les condicions.

Subvencions a la innovació tecnològica

Sabem que les empreses amb base tecnològica estan en plena expansió i per això estem al corrent de totes les subvencions i ajudes que ofereixen a les empreses que es creuen amb una base tecnològica o en I+D+I

Subvencions per a empreses socials

Les empreses amb un marcat caràcter social i la promoció de l’economia sostenible estan a l’ordre del dia. Per això, estem en constant actualització de les diferents ajudes i subvencions que són convocades per a impulsar el sector social. 

Assessorament per a gestionar i aconseguir subvencions

Oferim un ampli i complet servei, des de la tramitació i gestió, crèdits subvencions corresponents al sector. Seguiment continu de l’estat de la subvenció i atenció personalitzada. Justificació i sol·licitud de pagament de la subvenció. Representació de l’empresa o client davant la resolució emesa per l’organisme competent.  

Assessorament Laboral

Gestionem tot el procés laboral dels treballadors per compte d’altri i autònoms. Des de l’elaboració d’altes en seguretat social, contractes, acomiadaments o Eres. A més de la gestió de nòmines i assegurances socials mensualment.

Assessorament Fiscal

Elaborem i presentem tot tipus de models d’impostos davant els organismes pertinents. T’assessorem per a reduir al màxim la teua càrrega impositiva i garantim el compliment de tota la normativa fiscal i tributària.

Assessorament Comptable

T’assessorem i gestionem tots els tràmits relacionats amb l’administració i gestió diària comptable. Legalitzem els teus llibres comptables i dipòsit de comptes anuals. Garantim la qualitat i excel·lència en la teua comptabilitat.

Assessorament Mercantil

Especialitzat en la teua activitat, t’auxiliem en tots els conflictes que puguen sorgir en l’àmbit del Dret Mercantil.

Gestionem constitucions de socis, acords d’accionistes, estatuts socials, accions de responsabilitat social, etc.

Call Now Button