Contacte

El nostre equip d’assessors analitzarà els serveis demandats i es posarà en contacte amb tu com més prompte millor. Si vols pots telefonar-nos al telèfon 865 676 436.

Email

Escriu-nos:

Avenida Maisonnave 41, 3º B, 03003, Alicante

Carrer d’Alacant, 1, Bajo A, 03100 Xixona

Teléfon: 865 676 436

E-Mail: info@asesoriacarbonell.es

 

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable M. CARBONELL – SERVEIS INTEGRALS, SL. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Alacant 1, baix A 03100, Xixona o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@mcarbonell.net.

VOLS SABER EN QUIN PODEMOS AJUDAR-TE?

Assessorament Laboral

Gestionem tot el procés laboral dels treballadors per compte d’altri i autònoms. Des de l’elaboració d’altes en seguretat social, contractes, acomiadaments o Eres. A més de la gestió de nòmines i assegurances socials mensualment.

Assessorament Fiscal

Elaborem i presentem tot tipus de models d’impostos davant els organismes pertinents. T’assessorem per a reduir al màxim la teua càrrega impositiva i garantim el compliment de tota la normativa fiscal i tributària.

Assessorament Comptable

T’assessorem i gestionem tots els tràmits relacionats amb l’administració i gestió diària comptable. Legalitzem els teus llibres comptables i dipòsit de comptes anuals. Garantim la qualitat i excel·lència en la teua comptabilitat.

Assessorament Mercantil

Especialitzat en la teua activitat, t’auxiliem en tots els conflictes que puguen sorgir en l’àmbit del Dret Mercantil.

Gestionem constitucions de socis, acords d’accionistes, estatuts socials, accions de responsabilitat social, etc.

Call Now Button