Has organitzat algun concert? Participat en algun festival o tens pensament de gravar un CD? Alguna de les teues cançons son en valencià? Doncs continua llegint, t’interessa i molt aquestes subvencions que anem a desglossar.

Ja sabeu que estem al dia en tema de subvenciones, ajudes i convocatòries, es algo que ens agrada i que pot resultar beneficiós per a tots, esta volta toques subvencions musicals que es van publicar fa uns dies al DOGV (25/09/2020). Pot ser siga del vostre interès o que conegueu algu a qui puga interessar.

Subvencions de la Generalitat Valenciana pel Multilingüisme Musical 2020

Encara que vos sone un poc a “Xines” aquesta subvenció es molt, però que molt beneficiosa per a la gran majoria d’empreses, autònoms i entitats dedicades al món de la música a la Comunitat Valenciana. ¿Per qué? Vos ho contem de seguida.

 

Assessoria Carbone t’ajuda amb la tramitació d’aquestes ajudes

Qui pot demanar aquestes ajudes?

Tota persona física o jurídica, autònoms, empreses, associacions… que realitzen activitats musicals com festivals, concerts o gravacions musicals amb al menys un 25% de les cançons en valencià.

Què és subvenciona?

    • FESTIVALS
    • CONCERTS
    • GRAVACIÓ 

Import de l’ajuda: fins el 100% del pressupost sol·licitat.  

Sol·licitud i terminis.

El termini per demanar la sol·licitud finalitza el pròxim 20 d’octubre . La presentació serà telemàtica mitjançant la seu electrònica de la Generalitat Valenciana disponible a aquest enllaç.

 

Per què elegir Assessoria Carbonell para preparar aquesta subvenció?

No cal dir que totes les subvencions son difícils de tramitar i que es necessita aportar documentació que de vegades, no està a les nostres mans, o que venen de administracions. Comptar am un equip especialitzat al mon de les subvencions eleva les possibilitats de èxit.

Si voleu més informació, teniu dubtes o voleu que tramitem aquesta subvenció, podeu localitzar-nos al 865676436 o a info@asesoriacarbonell.es, o també pel formulari de contacte.

Si voleu més informació sobre la nostra forma de treball podeu visitar la nostra web de subvencions https://asesoriacarbonell.es/web_anterior_blog/gestion-de-subvenciones/

Assessoria Carbonell compta amb un equip d’especialistes en subvencions

Call Now Button