Has organitzat algun concert? Participat en algun festival o tens pensament de gravar un CD? Alguna de les teues cançons son en valencià? Doncs continua llegint, t’interessa i molt aquestes subvencions que anem a contar.

Ja sabeu que estem al dia en tema de subvenciones, ajudes i convocatòries, es algo que ens agrada,  esta vegada toquen subvencions musicals. Pot ser siga del vostre interès o que conegueu algu a qui puga interessar.

Subvencions de la Generalitat Valenciana pel Multilingüisme Musical 2022

No vos asusteu pel nom, es una subvenció per promoció del valencià al mon de la música, i es molt, però que molt beneficiosa per a la gran majoria d’empreses, autònoms, associacions i entitats dedicades al món de la música a la Comunitat Valenciana. ¿Per qué? Vos ho contem de seguida.

 

Assessoria Carbonell t’ajuda amb la tramitació d’aquestes ajudes

Qui pot demanar aquestes ajudes?

Tota persona física o jurídica, autònoms, empreses, associacions… que realitzen activitats musicals com festivals, concerts o gravacions musicals.

 

Què és subvenciona?

Activitats entre el 6 de desembre de 2021 i el 5 de desembre de 2022

    • FESTIVALS
    • CONCERTS
    • GRAVACIÓ

 

Import de l’ajuda: fins el 100% del pressupost sol·licitat.

 

Sol·licitud i terminis.

El termini per demanar la sol·licitud finalitza el pròxim 17 de març . La presentació serà telemàtica mitjançant la seu electrònica de la Generalitat Valenciana disponible a aquest enllaç.

 

Per què elegir Assessoria Carbonell para preparar aquesta subvenció?

No cal dir que totes les subvencions son difícils de tramitar i que es necessita aportar documentació que de vegades, no està a les nostres mans, o que venen de administracions. Comptar am un equip especialitzat al mon de les subvencions eleva les possibilitats de èxit.

Si voleu més informació, teniu dubtes o voleu que tramitem aquesta subvenció, podeu localitzar-nos al 865676436 o a info@asesoriacarbonell.es, o també pel formulari de contacte.

Si voleu més informació sobre la nostra forma de treball podeu visitar la nostra web de subvencions https://asesoriacarbonell.es/web_anterior_blog/gestion-de-subvenciones/

Assessoria Carbonell compta amb un equip d’especialistes en subvencions

Call Now Button