Has pensat en donar-li publicitat a la teua associació? Esteu fent promoció en valencià a la teua empresa? Aquesta subvenció pot beneficiar-te.

Subvencions per a pàgines web, material de marxandatge (Camisetes, bolis, calendaris…), cartelleria, publicitat, campanyes de difusió…

Ja sabeu que Assessoria Carbonell està al dia amb el tema de subvencions, es algo que ens agrada i que pot resultar beneficiós per a tots. Aquesta vegada, vos resumim una subvenció molt interesant per foment del valencià.

Encara que vos sone a xinés, aquesta subvenció, és molt, però que molt beneficiosa per a la gran majoria d’associacions sense ànim de lucre, i empreses que realitzen activitats de promoció i publicitat en valencià. Vos expliquem tot amb aquest post.

 

Qui pot demanar l’ajuda?

La subvenció del multilingüisme a l’àmbit social està composta per 4 modalitats.

MODALITAT A: ASSOCIACIONS SENSE ÀNIM DE LUCRE

MODALITAT B: UNIVERSITATS I XARXES UNIVERSITARIES

MODALITAT C: ENTITATS I CENTRES DE L’EXTERIOR DE LA COMUNITAT VALENCIANA

MODALITAT D: EMPRESES.

 

Què és subvenciona?

Es subvencionaran les activitats compreses entre 6 de novembre de 2021 i el 31 d’octubre de 2022. Cada línia subvenciona unes activitats, vos esquematitzem les destacables de les dos línies principals de la convocatòria:

MODALITAT A: ASSOCIACIONS SENSE ÀNIM DE LUCRE

Activitats de difusió, promoció i foment del valencià i al cultura valenciana, mitjançant:

  • Campanyes o activitats en valencià
  • Material de marxandatge (Camisetes, Motxilles, bolígrafs, clauers, polseres, imants…)
  • Cartelleria, publicitat, flyers, pancartes, revistes…
  • Retolació de locals interior i exterior (Cartells, vinils, pintura…)
  • Pàgina web – xarxes socials
  • Voluntariat lingüístic
  • Cursos de formació
  • Foment de la lectura

MODALITAT B: UNIVERSITATS I XARXES UNIVERSITARIES.

Activitats que tinguen per finalitat l’increment de la docència en valencià, així com l’ús del valencià a les xarxes universitàries, la seua promoció i difusió, a més de la creació de plataformes digitals per aprenentatge de llengües.

MODALITAT C: ENTITATS I CENTRES DE L’EXTERIOR DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Activitats que tinguen per objecte afavorir, difondre i promoure l’ús del valencià i al cultura valenciana fora del territori valencià, com cursets de valencià, compra de material en valencià…

MODALITAT D: EMPRESES.

Projectes en valencià i activitats que fomenten l’ús del valencià i del multilingüisme, la diversitat lingüística, intercanvi cultural, xarxes telemàtiques, productes audiovisuals, projectes de creació de xarxes multilingües…

 

Imports d’ajuda. Fins al 100% del pressupost sol·licitat.

 

Sol·licitud i terminis.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 16 de març de 2022. La presentació és obligatòriament per mitjans telemàtics i només es podrà presentar una sol·licitud per modalitat, excepte per la modalitat D, que pot presentar-ne una sol·licitud per projecte.

Assessoria Carbonell t’ajuda a tramitar aquestes subvencions

Obligacions dels beneficiaris

Les entitats que resulten beneficiàries, siga quina siga la modalitat per la que sol·liciten ajuda, hauran de fer constar la col·laboració fent ús dels dos logotips oficials següents:

  • Logotip de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.
  • Logotip de la campanya institucional de promoció del valencià «Sempre teua. La teua llengua».

 

Perquè elegir Assessoria Carbonell?

No cal dir, que totes les subvencions, siguen de l’administració que siguen, son complicades, i de vegades, difícils de tramitar. En altres ocasions, és necessiten documents que no estan a la nostra disposició, comptar amb un equip que s’encarrega de tot, resulta molt beneficiós, ja que les possibilitats de èxit augmenten de forma considerable. 

Si voleu més informació, teniu dubtes, o voleu que tramitem aquesta subvenció, podeu localitzar-nos al 865676436, a info@asesoriacarbonell.es o be pel formulari de contacte.

Assessoria Carbonell compta amb un equip especialitzat a la gestió i tramitació de subvencions 

Call Now Button