Estimats amics i amigues, ¿com porteu les vacances? Després d’uns dies de pluja intensa per aquesta zona pareix que ve la calma, però no per nosaltres. Nosaltres continuem amb les ganes i la intensitat de sempre! I hui volem contar-vos una convocatòria que va eixir la setmana passada, concretament el dia 16 d’abril de 2019.

Es tracta d’una convocatòria de la Diputació d’Alacant per subvencions a associacions de mares i pares d’alumnes de centres educatius d’infantil, primària i secundaria de la província d’Alacant. Vos fem un xicotet resum.

Subvenció.- De la Diputació d’Alacant per associacions de Mares i Pares d’alumnes.

  • Període de les activitats: Del 23 d’octubre de 2018 fins al 31 d’octubre de 2019.
  • Destinataris principals: Associacions de Mares i Pares d’alumnes de centres educatius  de primària i/o secundaria de la província d’Alacant.
  • Activitats subvencionables: Actuacions de promoció i foment de la igualtat de gènere l’àmbit educatiu, i els destinataris siguen: professors, estudiants, famílies, direcció del centre, educadors, personal auxiliar, o similars.
  • Import de la subvenció: Fins al 100% del pressupost amb un màxim de 1.500,00€
  • Últim dia de termini de presentació: 10 de maig de 2019

Totes les subvencions són difícils de sol·licitar i més encara si es la primera vegada que es present, a més, normalment cal aportar documents d’altres administracions, o que no està a les nostres mans, per aquest motiu seria convenient preparar-la amb antelació, per anar amb temps s’haurien de preparar abans del 5 de maig de 2019.

Si teniu dubtes al respecte, o si voleu més informació, o que vos preparem tota la documentació necessària per a la tramitació, podeu localitzar-nos telefònicament o per WhatsApp al 865676436 o en info@mcarbonell.net

 

Call Now Button