Has organitzat algun concert? Participat en festivals o tens pensament de gravar un CD? Doncs continua llegint, t’interessa i molt aquestes subvencions que anem a explicar-te.

Ja sabeu que estem al dia en tema de subvenciones, ajudes i convocatòries, es algo que ens agrada i que pot resultar beneficiós per a tots, esta volta toquen subvencions musicals.  Pot ser siga del vostre interès o que conegueu algú a qui puga interessar.

 

Subvencions per al foment del valencià i el multilingüisme en l’àmbit musical 2021

Assessoria Carbonell t’ajuda amb aquestes subvencions

Encara que vos sone un poc a “Xines” aquesta subvenció es molt, però que molt beneficiosa per a la gran majoria d’empreses, autònoms i entitats dedicades al món de la música a la Comunitat Valenciana. ¿Per què? Vos ho contem de seguida.

Qui pot demanar aquestes ajudes?

Tota persona física o jurídica, autònoms, empreses, associacions… que realitzen activitats musicals com festivals, concerts o gravacions musicals amb al menys un 25% de les cançons en valencià.

Qué és subvenciona?

ACTIVITATS ENTRE L’1 DE GENER I EL 5 DE DESEMBRE DE 2021

    • FESTIVALS
    • CONCERTS
    • GRAVACIONS MUSICALS
asesoria campello

Import de l’ajuda: fins el 100% del pressupost sol·licitat.  

 

Sol·licitud i terminis.

El termini per demanar la sol·licitud finalitza el pròxim 23 de juny . La presentació serà telemàtica mitjançant la seu electrònica de la Generalitat Valenciana.

 

Per què elegir Assessoria Carbonell para preparar aquesta subvenció?

No cal dir que totes les subvencions son difícils de tramitar i que es necessita aportar documentació que de vegades, no està a les nostres mans, o que venen d’altres administracions. Comptar am un equip especialitzat al mon de les subvencions eleva les possibilitats de èxit.

Si voleu més informació, teniu dubtes o voleu que tramitem aquesta subvenció, podeu localitzar-nos al 865676436 o a info@asesoriacarbonell.es, o també pel formulari de contacte.

Si voleu més informació sobre la nostra forma de treball podeu visitar la nostra web de subvencions https://asesoriacarbonell.es/web_anterior_blog/gestion-de-subvenciones/

Assessoria Carbonell compta amb un equip especialitzat en ajudes i subvencions 

Call Now Button