Hola!

Encetem aquest blog amb una experiència molt especial que hem viscut l’equip de M. Carbonell Serveis Integrals. No tot ha de ser seure en la cadira davant de l’ordinador.

Hui l’equip de M. Carbonell Serveis Integrals ha participat en un desdejuni Networking organitzat per JOVEMPA – Alacantí (Associació de Joves Empresaris de la Província d’Alacant). Un acte de convivència entre diferents empresaris i emprenedors, on hem compartit visions, experiències i opinions molt diverses i interesants.

A més, el nostre company Mario Carbonell ha exposat una presentació molt amena i aclaridora sobre “¿Cuanto cuesta el universo?”, on ha repassat els aspectes sobre preu i el valor de les coses. Ha estat molt acertat amb la temàtica de la xarrada, entre altres coses pel públic assistent a l’acte, ja que es tractava de públic empresari i emprenedor que busquen noves formes d’incrementar el benefici dels seus respectiu sectors.

Hem pogut compartir opinions amb persones de sectors diferents al nostre, intercanviant dades de contacte per continuar compartint experiències, i per que no? Algun tipus de negoci o col·laboració que ens beneficie.

Call Now Button