Estimats amics i amigues, ja estem acabant el mes de març, que ràpid passa el temps! I es que a nosaltres se’ns passa volant amb subvencions tan interessants com la que vos portem hui.

El passat 8 de març de 2019 es va publicar al Diari Oficial de la Província d’Alacant la convocatòria per 2019 de la subvenció per entitats esportives per la realització d’esdeveniments d’especial interès. Vos preguntareu que és això “d’especial interès”, no patiu, amb aquest post resoldrem aquest dubte i vos farem un resum d’aquesta convocatòria.

Son ajudes a entitats esportives per l’organització de qualsevol acte esportiu de caràcter regular (anualment) o irregular (extraordinari), que acredite gran rellevància fonamentada en la seua repercussió social i el nivell alt dels esportistes participants.

  • Període de les activitats: entre el 2 de novembre de 2018 i el 1 de novembre de 2019.
  • Destinataris principals: Entitats esportives sense ànim de lucre inscrites al registre d’entitats esportives de la Generalitat Valenciana.
  • Import de la subvenció: Fins a 10.000,00€ de màxima.

Últim dia de termini de presentació: dos períodes 15 de maig i 16 de juliol de 2019

Si esteu interessats o conegueu algú que puga interessar-li, estem a la vostra disposició tant per telèfon com per WhatsApp al 865.676.436 o també mitjançant correu electrònic info@mcarbonell.net

Ja sabeu que preparar i demanar una subvenció no es cosa d’un dia, i que pot ser, s’haja d’aconseguir documentació que no està a la nostra disposició (certificats d’hisenda, seguretat social, ajuntament, federació, etc.) per això, s’haurien de preparar amb 15 dies d’antelació.

Esperem hagem resolt les dubtes, i si no és així, ja sabeu com localitzar-nos.

Call Now Button