Your address will show here +12 34 56 78

ASSOCIACIONS

VEURE SERVEI

EMPRESES

VEURE SERVEI

SUBVENCIONS

VEURE SERVEI
¿BUSCANT SUBVENCIÓ?
¡Omple el nostre formulari i troba la teva!

 

Serveis per a empreses

Constitució Societats

Podem crear la teva societat limitada en molt poc temps gràcies a que som un Punt PAE acreditat.

Assessorament fiscal-comptable

Legalitzem els teus llibres comptables i dipòsit de comptes anuals, garantint sempre la qualitat i l'excel-lència en tota la teva comptabilitat.

Assessorament laboral

Gestionem tot el procés laboral dels treballadors, elaboració d'altes en seguretat social, contractes, acomiadaments, Ertes...

¡Primera consulta gratuïta!

  • Text Hover

Assessorament per associacions

A Assessoria Carbonell estem especialitzats en associacions sense ànim de lucre. Podem oferir serveis a tot tipus d´associacions i federacions: Culturals, Esportives, Serveis Socials, suport a la comunitat, Mares i Pares d´Alumnes…


La Junta Directiva de l’associació té com a missió principal organitzar les activitats de l’associació. Delega en nosaltres tota la burocràcia i l’administració de l’associació.


Consolida la gestió de la teva associació a un equip de professionals externs.

Gestió de subvencions

Som especialistes en la gestió de tota mena de subvencions. Nosaltres ens encarreguem de tramitar la subvenció per la teva empresa o associació.


Pots subscriure’t al nostre sistema d’alertes per subvencions

  • Text Hover

+ Anys d'Experiència

+ Clients Satisfets

+ Assessoraments Finalitzats

  • Text Hover

Sobre nosaltres

Som un despatx de professionals multidisciplinars amb un ampli equip d’economistes, laboralistes i tècnics especialitzats en diferents àrees tributàries i fiscals.


El nostre equip garanteix un Assessorament integral i personal de les empreses, cobrint tots els àmbits des de la professionalitat i l’especialització.


Oferim serveis d’Assessorament en matèria laboral, fiscal, comptable i mercantil, així com en la relació amb els treballadors, enfocat tant a Pimes, com a petites i mitjanes empreses.

El nostre objectiu: La satisfacció total amb els nostres serveis

Som socis i col-laborem activament a:

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Una manera de fer Europa

M.CARBONELL SERVEIS INTEGRALS SL ha resultat beneficiària d’una subvenció de 25.270,00€, concedida per LABORA – El Servei Valencià d’Ocupació i Formació – en l’anualitat de 2020 pel Programa de foment de la contractació indefinida de persones joves qualificades (AVALEM JOVES), al marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre 8/2018, del 25 de juny de 2018, per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, publicada al DOGV de 28 de juny de 2018.

  • Text Hover
  • Text Hover

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres a través del següent formulari de contacte, donarem resposta als teus dubtes el més aviat possible.


El contacte és totalment gratuït i sense compromís.

Av. Maisonnave 41, 3º - 03003 Alicante
Carrer d’Alacant, 1, Bajo A - 03100 Xixona
info@asesoriacarbonell.es
+34 865 676 436
Asesoría Carbonell