Your address will show here +12 34 56 78

ASSOCIACIONS

VEURE SERVEI

EMPRESES

VEURE SERVEI

SUBVENCIONS

VEURE SERVEI
¿BUSCANT SUBVENCIÓ?
¡Omple el nostre formulari i troba la teva!

 

Serveis per a empreses

Constitució Societats

Podem crear la teva societat limitada en molt poc temps gràcies a que som un Punt PAE acreditat.

Assessorament fiscal-comptable

Legalitzem els teus llibres comptables i dipòsit de comptes anuals, garantint sempre la qualitat i l'excel-lència en tota la teva comptabilitat.

Assessorament laboral

Gestionem tot el procés laboral dels treballadors, elaboració d'altes en seguretat social, contractes, acomiadaments, Ertes...

¡Primera consulta gratuïta!

  • Text Hover

Assessorament per associacions

A Assessoria Carbonell estem especialitzats en associacions sense ànim de lucre. Podem oferir serveis a tot tipus d´associacions i federacions: Culturals, Esportives, Serveis Socials, suport a la comunitat, Mares i Pares d´Alumnes…


La Junta Directiva de l’associació té com a missió principal organitzar les activitats de l’associació. Delega en nosaltres tota la burocràcia i l’administració de l’associació.


Consolida la gestió de la teva associació a un equip de professionals externs.

Gestió de subvencions

Som especialistes en la gestió de tota mena de subvencions. Nosaltres ens encarreguem de tramitar la subvenció per la teva empresa o associació.


Pots subscriure’t al nostre sistema d’alertes per subvencions

  • Text Hover

+ Anys d'Experiència

+ Clients Satisfets

+ Assessoraments Finalitzats

  • Text Hover

Sobre nosaltres

Som un despatx de professionals multidisciplinars amb un ampli equip d’economistes, laboralistes i tècnics especialitzats en diferents àrees tributàries i fiscals.


El nostre equip garanteix un Assessorament integral i personal de les empreses, cobrint tots els àmbits des de la professionalitat i l’especialització.


Oferim serveis d’Assessorament en matèria laboral, fiscal, comptable i mercantil, així com en la relació amb els treballadors, enfocat tant a Pimes, com a petites i mitjanes empreses.

El nostre objectiu: La satisfacció total amb els nostres serveis

Som socis i col-laborem activament a:

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
PROGRAMA ECOVUT 2021 

Programa de foment de la conversió a indefinit de contractes temporals de determinats col·lectius vulnerables en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.


S’ha rebut de *LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació una subvenció de 13.300,00€ del programa indicat per la conversió a indefinit de contracte/s temporal/és de persona/s ocupada/s pertanyent/s a col·lectius vulnerables, actuació susceptible de cofinançament pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana o qualsevol altre fons de la Unió Europea.

  • Text Hover

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres a través del següent formulari de contacte, donarem resposta als teus dubtes el més aviat possible.


El contacte és totalment gratuït i sense compromís.

Carrer d’Alacant, 1, Bajo A - 03100 Xixona
Av. Maisonnave 41, 3º - 03003 Alicante
info@asesoriacarbonell.es
+34 865 676 436
Asesoría Carbonell