Hola! Estimats amics i amigues,  la setmana passada vam penjar un post sobre una subvenció per la implantació de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) per a PIMES i autònoms, ¿el recordeu?. Dons hui portem una convocatòria molt similar però esta vegada dirigida al sector turístic. Vos fem un resum que pot ser d’ajuda:

El 6 de maig de 2019 el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana va publicar la convocatòria per a 2019 de la subvenció de la Cámara d’Alacant que té com objectius principals contribuir a la millora competitiva del sector turístic mitjançant mesures que establisquen les bases adequades per al seu desenvolupament:

  • Potenciar el creixement de les empreses turístiques mitjançant l’adopció de la cultura de la innovació i l’ús de les TIC.
  • Proporcionar les ferramentes i solucions que potencien la competitivitat al sector i ajuden a la productivitat.
  • Establir procediments per la identificació de necessitats de les empreses turístiques i crear ferramentes que faciliten l’adaptació del sector a les noves necessitats.

 

PROGRAMA DE COMPETITIVITAT TURÍSTICA

LINIA

FASE I – Diagnòstic assistit

FASE II – Implantació

DESTINATARIS

PIMES, MICROPIMES I AUTÒNOMS del sector turístic

ACTIVITATS Un tutor especialitzat realitza una anàlisi personalitzat de l’empresa sobre les diverses àrees estratègiques i les possibilitats de millora.

Proposta de implantació de solucions TIC’s específiques.

Implantació dels projectes recomanats en la fase de diagnòstic.

Addicionalment es realitzarà un seguiment del pla per part el tutor cameral.

 

QUANTÍA Fins a 1.200,00€Fins a 3.500,00€ (50% del gasto)

TERMINI

Del 21 de maig al 31 d’octubre de 2019

PRESENTACIÓ

Telemàtica

 

Ja sabeu que no es agrada deixar les coses per últim hora i més sabent que les sol·licitud són difícils de preparar i cal aportar alguns documents que poden no estar a les nostres mans.

Si voleu més informació, teniu qualsevol dubte al respecte,  o voleu que vos preparem tota la documentació necessària per a la tramitació, podeu localitzar-nos en el 865 67 64 36 o en info@mcarbonell.net.

Call Now Button