Hola, amics i amigues, el mes de juny l’hem començat amb les piles carregades, es que aplega l’època estival, i com diu el refrany, “a juny, l’estiu no és lluny” i ja sabem que normalment esta època porta un augment de la feina en la majoria d’establiments. És per aquest motiu que vos comentem altra subvenció per la contractació.

Es similar a la que vam publicar fa uns dies a càrrec de Caixabank però esta vegada qui otorga la subvenció es la Camara de Comerç. Vos fem un resum de la mateixa de manera que vosaltres mateixa pugueu comparar totes dues convocatòries.

PROGRAMA INTEGRAL DE QUALIFICACIÓ I EMPLAÇAMENT. PLA DE CAPACITACIÓ. destinades a fomentar la creació de treball i la contractació juvenil.

BENEFICIARIS: Empreses, Autònoms, associacions…

IMPORT: 4.950,00€ per contracte.

CONTRACTES SUBVENCIONABLES, amb una permanència mínima de 6 mesos i sempre a Jornada Completa.

  • Temporals
  • Indefinits
  • Contractes de pràctiques
  • Contractes de formació.

REQUISITS GENERALS:

  • Contracte a persones inscrites al Sistema Nacional de Garantia Juvenil
  • Màxim 2 contractes per entitat

Es una subvenció molt profitosa per alguns de vosaltres, però hi ha una sèrie de requisits que s’han de complir obligatòriament, al igual que unes incompatibilitats que s’han de revisar cas per cas de forma individual per determinar si es pot o no demanar la subvenció.

Per aquest motiu vos animem a que ho reviseu, compareu les dues convocatòries i es poseu en contacte amb nosaltres, estudiarem la viabilitat del cas i vos informarem de la possibilitat més profitosa.

Considerant que es tracta de concessió per ordre de presentació, quant abans es preparen millor. Si voleu més informació o que vos preparem tota la documentació necessària per a la tramitació, podeu localitzar-nos en el 865 67 64 36 o en info@mcarbonell.net.

 

Call Now Button