Hola, estimats amics i amigues, ja estem a juny! i amb ell aplega l’època estival i ja sabem que normalment esta època porta un augment de la feina en la majoria d’establiments, estem cansats de sentir-ho per les notícies ¿veritat? Dons hui la subvenció que portem pot ser vos siga d’interès, es tracta d’una subvenció que vos ajuda amb les despeses de contractació. Vos faig un resum al respecte:

AJUDES DEL PROGRAMA “LA CAIXA” OCUPACIÓ JOVE, destinades al foment de l’emplaçament estable i de qualitat cofinançades pel FSE i la Fundació Bancaria “La Caixa”.

BENEFICIARIS: Empreses, Autònoms, associacions, fundacions…

ACTIVITATS SUBVENCIONABLES:

  • Contracte temporal: Ajudes de 6 mesos 700,00€/mes. (Mín. de permanència de 6 mesos)
  • Contracte Indefinit: Ajudes de 12 mesos 800,00€/mes (Mín. de permanència de 6 mesos).

REQUISITS:

  • Persones de entre 16 i 29 anys d’edat.
  • Inscrites al Sistema Nacional de Garantia Juvenil

Pot ser una subvenció molt profitosa per alguns de vosaltres, però hi ha una sèrie de requisits que s’han de complir obligatòriament, al igual que unes incompatibilitats que s’han de revisar cas per cas de forma individual per determinar si es pot o no demanar la subvenció. Per aquest motiu vos animem a que ho reviseu i es poseu en contacte amb nosaltres, estudiarem la viabilitat del cas i vos informarem de la possibilitat més profitosa.

Considerant que es tracta de concessió per ordre de presentació, quant abans es preparen millor. Si voleu més informació, teniu dubtes o necessiteu que vos preparem tota la documentació necessària per a la tramitació, podeu localitzar-nos en el 865 67 64 36 o en info@mcarbonell.net.

 

Call Now Button